Champions League: Napoli favorit mot Chelsea

I kvällens stormöte i Champions League har vi uppstickaren Napoli som tar emot Chelsea hemma i Neapel. Och spelbolagen tror att Napoli har goda chanser att ta hem  mötet trots att Chelsea är ett rutinerat storlag.

Napoli – Chelsea

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll, Viasat Fotboll HD

Napoli har en positivt trend med två raka ligasegrar i ryggen inför mötet med Chelsea i Champions League senare ikväll. Chelsea har haft en tung period och förlorade bland annat mot Everton senast. Dock har Napoli knappt någon rutin i dessa sammanhang samtidigt som Chelsea har varit i åttondelsfinal nio turneringar i rad men endast vunnit ett möte med Italienskt motstånd trots sju försök.

Osäkert om John Terry kommer till start

Chelsea har i princip en ordinarie trupp. Det finns dock två stora frågetecken på backsidan i Chelsea där både mittbacken och försvarsklippa Johan Terry är osäker till start samt att vänsterbacken Ashley Cole dras med en skada sedan den 11:e januari.

Napoli får tillbaka De Sanctis

Napoli kommer att sakna anfallaren Eduardo Vargas samt att de fortfarande är osäkert om mittbacken Hugo Campagnaro kommer till start. Det viktigaste för Napoli är att de får tillbaka målvaken Morgan De Sanctis efter en mindre skada.

Napoli favorit hos spelbolagen

Hemmalaget Napoli är favorit i mötet med Chelsea och det högsta oddset hittar du hos :betfair: till 2.58 gånger pengarna för en hemmavinst. Men Chelsea är ett storlag som har kapacitet att rubba alla de stora fotbollsgiganterna. :unibet: samt :paf: ger höga 3,35 gånger pengarna om Chelsea skulle vinna, ett mycket intressant odds med andra ord. Och det är en ganska stor kontrast i jämfört med det lägsta oddset som du hittar hos :ladbrokes: till 2,63 gånger pengarna. Som du säkert förstår är detta en match som kan sluta hur som helst.