Champions League: Napoli och Real vidare enligt oddsen

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Apoel, Barcelona, Benfica, Bayern München, Marseille och Milan är klara för kvartsfinal i Champions League. Ytterligare två lag ska dit, ikväll avgörs vilka. Enligt oddsen blir dessa två lag Napoli och Real Madrid.

Ibland undrar man om det verkligen är åttondelsfinaler i Europas och världens finaste klubbturnering man tittar på. Barcelona vinner med 7-1 mot ett av Tysklands bästa lag och Bayern München kör över Basel med hela 7-0 efter att mötet i Schweiz slutat 1-0 till Basel.

När vi kväll bänkar oss för de två sista åttondelarna lär det knappast bli tal om liknande siffror.

Real Madrid – CSKA Moskva

Matchstart: 20:45
Första matchen: 1-1
Odds Real Madrid – CSKA Moskva

Vi börjar med att ta en titt på mötet i Madrid mellan Real och Pontus Wernblooms CSKA Moskva. Den ende svensken i detta möte ordnade en sen kvittering senast, men det målet lär knappast betyda särskilt mycket för utgången. I alla fall inte om vi får tro oddsen.

Real Madrid är nämligen stora favoriter att vinna matchen på Estadio Santiago Bernabeu. Och Real kommer i vanlig ordning gå på offensiven.
– Vi kommer att spela med tre anfallare, säger José Mourinho enligt uefa.com.

Real saknar Fabio Coentrão och Ángel Di María. Gonzalo Higuaín and Karim Benzema lär dock komma till spel.

CSKA å sin sida får klara sig utan avstängde Alan Dzagoev. Keisuke Honda genomgår ett sent test och kan bli klar för spel medan Aleksandrs Cauna är tillgänglig för spel igen efter skada. Igor Akinfeev och Mark González är långtidsskadade.

Chelsea – Napoli

Matchstart: 20:45
Första matchen: 3-1 till Napoli
Odds Chelsea – Napoli

På Stamford Bridge i London har Chelsea ett mycket svårt utgångsläge mot Napoli. Italienarna vann med 3-1 i det första mötet och är ett erkänt skickligt kontringslag.

Chelsea är visserligen favoriter att vinna matchen enligt spelbolagen – 1.80 på paf.com – men frågan är om man har kvalité nog för att vinna mot ett Napoli som är superheta med sex raka segrar i ryggen.

Chelsea får klara sig utan skadade José Bosingwa och avstängde Raul Meireles. Napoli ser ut att komma till spel ordinarie då både Miguel Britos och Gianluca Grava finns med i truppen igen.

Skribent: Johan

Skriven den 14 mars, 2012