Champions League och Skidsilver

Igår kväll gick fyra av omgångens åtta champions league matcher av stapeln. Tre oavgjorda och en vinst blev resultatet. De återstående fyra spelas ikväll. Dessutom har vi fått ett svenskt VM-silver i damernas sprintstafett under förmiddagen.

Sverige fick idag ytterligare en medalj till skidlandslaget i längd. Anna Olsson och Lina Andersson lyckades knipa ett silver bakom de suveräna finskorna som ingen orkade rå på. Ett mycket starkt och kämparbetonat lopp gav utdelning och ingen är gladare än tjejerna själva som själva ansåg att det kändes som ett guld.

Igår spelades fyra av de åtta första matcherna i Champions League´s första finalrunda. Det var bara Arsenal som lyckades ta hem tre pinnar mot Roma medan de övriga lagen fick delad poäng. Porto fick med sig viktiga två mål från bortaplan medan Barcelona kunde rädda en pinne mot Lyon. Man U och Inter fick dela på poängen med ett tråkigt 0 – 0 resultat i en match som absolut inte saknade chanser.

Ikväll har vi ytterligare toppmatcher i mästarligans spelschema där vi har en riktig kamp mellan Real Madrid och Liverpool. Två lag med vinster i Champions League i bagaget. Dessutom får vi se storlag som Juventus, Milan, Chelsea och Bayern Munchen jaga poäng. Spelfördelningen ser ut som följer och oddsen hittar ni på Champions League´s oddssida här på Odds Online.

Real Madrid – Liverpool
Chelsea – Juventus
Villarreal – Panathinaikos
Sport. Lissab. – B. München

Spelstart är 20:45.