Champions League: Odds & spelschema för semifinalerna

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll arena

Nu är det dags för de mycket efterlängtade semifinalerna i Champions League 2023. Med två stekheta möten, mellan Man City – Real och AC Milan – Inter Milan. Trots att Real skickade ut City i fjol är de engelska mästarna klara favoriter att denna gång ta sig vidare och vinna titeln.

Manchester City vs Real Madrid

Manchester City har varit favoriter under hela turneringen att äntligen ta hem titeln. Så är fortsatt fallet trots att de möter Real Madrid, som slog ut City förra året och gick sedan hela vägen. Det kommer att bli en mycket spännande kamp mellan dessa två giganter. City är dock klar favorit redan i det första mötet i Madrid till 2.33 gånger pengarna. Kan dock Real få med sig ett bra resultat så känns det mer som att det är 50/50.

Madrid-derby: AC Milan vs Inter Milan

Den andra semifinalen bjuder på ett hett Milan-derby mellan AC Milan och Inter Milan. Ett möte som även den känns 50/50 på förhand. Vilket även oddsen hos Unibet talar för då det är jämnt skägg dvs 2.80 till båda lagen i det första mötet.

Spelschemat för semifinalerna

Semifinalerna spelas mellan den 9 och 17 maj. Se det kompletta spelschemat nedan.

Champions League 2022/23 - Semifinaler
21:00 9/5
1 - 1
21:00 10/5
0 - 2
21:00 16/5
1 - 0
21:00 17/5
4 - 0

Man City klara titelfavoriter

När det gäller vinnaroddsen för hela turneringen är Manchester City fortsatt i topp hos Unibet, och till låga 1.73 gånger pengarna. Real Madrid spelas därefter till 4.75, Inter till 8.00 och AC Milan till 9.00 gånger pengarna. Därmed talar oddsen att titeln inte kommer att hamn i Milano.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 april, 2023