Champions League: Oddsen inför gruppspelet

  • 500 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Odds och favoriter i Champions League

Nu är det dags för gruppspel i Champions League och vi ger dig de senaste oddsen på alla grupperna och vilka som är favoriter att gå hela vägen.

Efter kvalspelet är de nu dags för gruppspelet i Champions League och i går lottades de åtta grupperna. Och det är flera heta uppgörelser vi har framför oss,som bland annat grupp A med Manchester City, PSG och Leipzig. ”Dödens grupp” får ändå tituleras grupp B med Liverpool, Porto, Milan och Atletico Madrid. Jämnaste gruppen sett till oddsen är grupp G med Lille, Wolfsburg, Salzburg och Sevilla.

Malmö FF får en riktigt tuff uppgift i grupp H med Chelsea, Juventus och Zenit. Just nu ger ett spel på att Malmö vinner gruppen 81,00 och bli en av de två som går vidare hela 21.00 gånger pengarna.

Vinnaroddsen inför gruppspelet ger Manchester City och PSG störst chanser att vinna turneringen. Ironiskt nog de två klubbarna som suktar mest efter bucklan och som har gått tomhänta från de två senaste finalerna. PSG har dock värvar Lionel Messi vilket i sig är en stor faktor för att gå hela vägen. Därefter ä Bayern München, Liverpool och Chelsea favoriter.

Spelschemat är ännu inte helt satt. Det som är klart är att den första omgången drar igång den 14 september och gruppspelet avslutas sedan den 8 december.

Se de senaste oddsen nedan från Unibet. Notera att oddsen nedan uppdateras löpande och kan därmed skilja från texten ovan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 augusti, 2021