Champions League: Oddsen på gruppspelet

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Odds och favoriter i Champions League

Champions Leagues-gruppspelet ska avgöras under hösten och vi ger dig de hetaste oddsen just nu på alla de åtta grupperna.

Nu är det dags för Champions League att dra igång på allvar med gruppspelet. Årets upplaga bjuder flera intressanta grupper. Som vi vet sen tidigare år har storlagen underpresterat förut i gruppspelet, när exempelvis den inhemska ligan tar upp mycket fokus, och det ger dig möjlighet att casha in.

Nedan ser du de hetaste oddsen just nu på varje grupp för de närmaste matcherna i respektive grupp samt med oddsen på vilka lag som väntas gå vidare till slutspelet. Oddsen från Unibet ger en oviss utgång för hälften av grupperna.

Förhandsoddsen från Unibet talar för att Manchester City tar hem titeln och att omutliga lagets striker, Erling Braut Haaland, tar hem skytteligan. Just nu spelas City till oddset 3.75 och Haaland till 2.75 gånger pengarna. PSG spelas därefter till oddset 6.75 och sedan Liverpool och Bayern München till 8.00 gånger pengarna.

Se fler odds längre ned på Champions League.

Mer info om Champions League hittar du här >

Odds på Champions League 2022/23

Grupp A

Grupp B

Grupp C

Grupp D

Grupp E odds

Grupp F

Grupp G

Grupp H

Vinnare

Skytteliga

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 september, 2022