Champions League play-off: FC Köpenhamn och Arsenal kan komma att förlora

I kväll är det dags för flera returmöten i Champions League play-off. Spelbolagen verkar tycka att matcherna mellan Viktoria Plzen – FC Köpenhamn och Udinese – Arsenal kan bli relativt jämna, men att det blir FC Köpenhamn och Arsenal som går förlorande ur striden.

I förra matchen i Champions League play off blev FC Köpenhamn oväntat besegrade med 3-1 på hemmaplan av tjeckiska Viktoria Plzen. Köpenhamn behöver därför göra 3 mål för att gå vidare och frågan är om laget lyckas med det på bortaplan. Å andra sidan har laget inget att förlora, vilket kan generera ett offensivt och spännande spel. Sist Köpenhamn FC besökte Prag vann man mot AC Sparta Praha med 3-0 i 2009/2010 UEFA Europa League Group.

Oddsen för vinst till endera laget är ganska jämna, men spelbolagen tror ändå lite mer på en seger för Viktoria Plzen. :bet24: sätter oddset 2.35 till Viktoria Plzen och 2.90 till FC Köpenhamn.

Båda lagen har vunnit sin senast spelade match: Köpenhamn vann med 1-0 mot AC Horsens och Plzen vann med 4-2 mot FK Dukla Praha.

Se matchen Viktoria Plzen – FC Köpenhamn på viaplay

När det gäller mötet mellan Udinese och Arsenal tror spelbolagen på en seger för italienarna. Arsenal har haft en besvärlig säsongsstart trots vinsten mot Udinese med 1-0 på hemmaplan. Fabregas och Samir Nasri är inte längre med i Arsenal och ett antal spelare i klubben är också drabbade av skador. Kanske inte så konstigt att spelbolagen tror att Arsenal förlorar på bortaplan, även om oddsen är jämna. :expekt: sätter i skrivande stund oddset 2.40 för vinst till Udinese och 2.75 för vinst till Arsenal.

Se matchen Udinese – Arsenal på viaplay

Glöm inte heller bort möjligheten att spela på de andra matcherna i Champions League play-off i kväll: Rubin Kazan – Lyon, Sturm Graz – Bate Borisov och Benfica – Twente.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 24 augusti, 2011