bet365

Champions League play-off: Dinamo Zagreb-Malmö FF

I kväll är det en stor match för Malmö FF, som står på gränsen att kvala in till gruppspelet i Champions League. Men att Malmö FF ska kunna slå Dinamo Zagreb på bortaplan är tveksamt. :nordicbet: sätter 1.65 för vinst till kroaterna och 5.80 för vinst till Malmö FF.

Det är första matchen av två som ska spelas mellan lagen. Biljetterna har reats ut för ?0,13 och ?1,30, vilket betyder att Dinomo Zagreb kommer att ha en publik full med supportrar när matchen spelas i kväll. Supportrarna är förväntansfulla och vill återigen se Dinamo Zagreb i Champions League gruppspel efter år av frånvaro. Den nyrenoverade Maksimir Stadium besöktes av drygt 30 000 åskådare när Dinamo besegrade Neftçi PFK och HJK Helsinki, ett besöksantal som förmodligen kommer att upprepas i kväll.Tränare Krunoslav Jurcic saknar forwarden Andrej Kramaric i kvällens match, samt mittfältaren Mehmed Alispahic. Men formen är god efter segern mot NK Karlovac med 5-0.

Malmö FF har aldrig nått Champions League Gruppspel men har allt att spela för, då man redan är säkrade i Europa League. Lagets form har varit blandad och de senaste matcherna mot Mjällby AIF och AC Milan har blivit oavgjorda.

Men Malmö FF gjorde en mycket imponerande insats då man lyckades slå ut Glasgow Rangers i kvalet. Lyckas man göra om insatsen i kväll mot Dinomo Zagreb som är ett bättre lag än Malmö FF? Oddsen talar inte för det, men tror du på en seger för Malmö FF hittar du bästa oddset hos :betfair: till 5.89.

Se matchen NK Dinamo Zagreb – Malmö FF live på viaplay.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 17 augusti, 2011