Champions League: PSG – Chelsea

Nu är det upp till bevis för Zlatan och PSG när man tar emot Chelsea i kvällens första möte i kvartsfinalen i Champions League. Oddsen talar för en hemmaseger till PSG men ett rutinerat Chelsea med José Mourinho vid rodret bör inte underskattas.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 2,05 – 3,20 – 3,80 (William Hill)
Att gå vidare: 1,83 – 1,83  (William Hill)

Kvällens första möte i Champions League-kvartsfinalen mellan PSG och Chelsea kommer att bli mycket intressant. På pappret är det två jämna och formstarka lag som möts. Den faktorn som kan bli avgörande är Champions League-rutin. PSG gjorde sin bästa säsong förra året då man åkte ut i kvarten mot Barcelona, en mycket viktig erfarenhet, men Chelsea, och framförallt tränaren José Mourinho, har varit med många gånger förr i dessa sammanhang och så sent som 2012 så bärgade man titeln.

Oddsen talar till PSG:s fördel i kväll

Tittar man dock på oddsen är det PSG, i kraft av hemmaplan, som är spelbolagen klara favorit i kvällens första möte. Bland annat ger William Hill 2,05 för en hemmaseger till PSG och hela 3,80 om det engelska storlaget Chelsea vinner i kväll.

Det är också utan tvekan så att det lag som går vinnande ur kvällens match också kommer att bli favorit att gå vidare till semifinal. Inför denna kvartsfinal så ger William Hill 1,83 om PSG skulle gå vidare till semin och 1,83 om det istället blir Chelsea som går vidare. Och som du förstår kan det inte bli mycket mer jämnare eller mer spännande så här på förhand.

Tror du att Zlatan gör mål i kväll så ger ett spel hos spelbolaget 1,91 gånger pengarna. I Chelsea är det Samuel Eto’o som är det främsta oddsfavoriten att näta men till relativt höga 3,25 gånger pengarna.

Gula kort

PSG: Blaise Matuidi and Adrien Rabiot
Chelsea: Branislav Ivanovi?, John Obi Mikel och Ramires

Skadade spelare (frågetecken)

Gregory van der Wiel (PSG)
Ashley Cole (Chelsea)
Samuel Eto’o (Chelsea)
Marco Van Ginkel (Chelsea)