Champions League: PSG klar favorit borta mot Anderlecht

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

PSG har skaffat sig ett ypperligt läget i grupp C och har full pott, sex poäng, efter två spelade omgångar. I kväll möter man Anderlecht på bortaplan och är klar favorit om man kollar på oddsen från betway.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Livestream: Viaplay ? TV+Film 1 mån för 0:-
Odds (1-X-2): 8,50 – 4,50 – 1,40 (betway)

Efter att ha besegrat Olympiakos med 4-1 och Benfica med 3-0 är det Anderlecht som står på tur för PSG i Champions League. Anderlecht som ändå får ses som ett av de svagaste lagen i denna grupp och som ännu inte lyckats näta i gruppen, varken mot Benfica eller Olympiakos.

PSG stor favorit

Det är inte direkt någon överraskning att PSG är klar favorit trots bortaplan mot Anderlecht i kväll. Kollar man på oddsen så ger bland annat betway låga 1,40 gånger pengarna för en seger till PSG. Skulle dock Anderlecht lyfta laget och vinna kvällens viktiga möte ger detta hela 8,50 gånger pengarna.

Skadedrabbat PSG

PSG har dock en del skador som stör. Bland annat så kommer inte högerbacken Christophe Jallet att finnas med truppen samtidigt som hans främsta konkurrent på backplatsen Gregory van der Wiel även han dras med en skada. Dessutom så saknas fortfarande mittbacksstjärnan Thaigo Silva på grund av skada. Tränaren Laurent Blanc har därmed en tuff uppgift framför sig för att formera en fungerande backuppsättning.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 oktober, 2013