Champions League: PSG – Manchester City

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

På onsdagen tar Zlatans PSG emot Manchester City i kvartsfinalen i Champions League. PSG har pressen på sig att få med sig ett bra resultat till en tuff retur i Manchester men kikar vi på oddsen från spelbolagen så är PSG storfavoriter.

Matchstart: Onsdag 20:45
TV: Viasat Fotboll, Viasat Sport
Livestream: Viaplay

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,70 – 4,05 – 5,25
Att gå vidare (1-2): 1,28 – 3,75
Över/under 2,5 mål: 1,82 – 2,04
Att båda lagen gör mål ja/nej:  1,83 – 1,95

Odds från Unibet >

Efter att ha avfärdat Chelsea i åttondelsfinalen så ställs PSG återigen mot ett engelskt lag i Champions League-slutspelet och i kvartsfinalen är det Manchester City som står för motståndet. Ett City som har blandat och gett under säsongen och det ska bli oerhört intressant att se hur detta dubbelmöte kommer att arta sig.

Både PSG och City har byggt sina lag inom en relativt kort tidsperiod med en Champions League-titel som främsta mål. Trots att PSG började sitt bygge några år efter City så har man trots det mer erfarenhet av Champions League-spel. I och med mötet mot City så är nu PSG i sin fjärde raka kvartsfinal. City har endast tagit sig till en åttondelsfinal tidigare och därmed aldrig gått så här långt i en Champions League-turnering.

Kan City stoppa PSGs starka offensiv?

Förhandssnacket kring denna spännande kvartsfinal har handlat om hur City ska få stopp på PSGs starka offensiv, speciellt med tanke på att City saknar sin försvarsgeneral Vincent Kompany. Inte bättre blir det att även målvakten Joe Hart finns med på Citys skadelista och det är mycket osäkert om han finns med mot PSG, ytterligare ett avbräck som ställer till det för Citys defensiv.

City har som sagt blandat och gett under säsongen men har den senaste tiden visat upp ett bedrövligt spel. Därför var det av yttersta vikt att man fick lite självförtroende när man i helgen fick det mesta att stämma då man vann med klara 4-0 mot Bournemouth. Viktigt för City är att Kevin De Bruyne åter är tillbaka och stod för en riktigt bra insats mot Bournemouth.

Zlatan visar upp grym form och är favorit att näta

Även PSG visar upp en bra form när man i helgen vann med 4-1 hemma mot Nice. Zlatan gjorde hattrick mot Nice och visar upp en grym målform och kikar vi på oddsen är Zlatan den stora favoriten att näta i den första matchen mot City till låga 1,87 gånger pengarna hos Unibet. I City är Sergio Agüero lagets främsta målfavorit men till det höga oddset 2,90.

PSG klar oddsfavorit mot City

PSG har visat att man klara sig bra mot engelskt motstånd och mot ett City som har en skakig period bakom sig är nu oddsen på PSG sida. Ett spel på att PSG vinner onsdagens första möte ger just nu oddset 1,70 hos Unibet och att PSg går vidare till semifinal 1,45 gånger pengarna. Motsvarande spel på City ger hela 5,25 och 2,85 gånger pengarna hos spelbolaget.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 april, 2016