Champions League: PSG – Real Madrid

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

PSG och Real Madrid möts i kvällens omgång av Champions League. Ett stormöte man absolut inte vill missa och kikar vi på oddsen så är hemmastarka PSG knapp favorit i mötet.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat fotboll
Livestream: Viaplay
Matchodds (1-X-2): 2,37 – 3,40 – 3,00
Över/under 2,5 mål: 1,80 – 1,90
Att båda gör mål ja/nej: 1,61 – 2,00

Odds från betway >

Både Real Madrid och PSG har två klara segrar i grupp A så här långt i Champions League och har övertygat. Båda är dessutom obesegrade denna säsong även i den inhemska ligan och lagens god form banar vägen för en högintressant match. När lagen möttes i fjol, i en vänskapsmatch var det dock real som utgick med segern, 1-0.

Real Madrid skadedrabbat

Det är ett skadedrabbat Real Madrid som gästar PSG i Paris under onsdagen. Efter landslagsuppehållet så drabbades Real av ytterligare skador och inför mötet mot PSG är Luka Modric, Karim Benzema, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Danilo, James Rodríguez och Pepe alla skadade.

PSG är knapp favorit om vi kikar på oddsen

Sammantaget med alla Reals skador och PSGs starka form och hemmaplan är det svårt att inte hålla PSG som favorit i detta möte. Visserligen är Real ett av Europas bästa lag men skadorna ger PSG en möjlighet att ro hem tre poäng och segla upp i toppen av grupp A. Kikar vi på oddsen från betway är de ändå jämna då ett spel på en seger till PSG ger 2,37 gånger pengarna och ett spel på Real 3,00 gånger pengarna.

Nätar Zlatan och Ronaldo?

Inför matchen har en del snack handlat om kampen mellan lagens två största stjärnonr, Ronaldo och Zlatan. Trots alla skador i Real så är Ronaldo dock friskt och kry. Ronaldo och Zlatan är som ni säkert redan vet två målfarliga spelare och är också favoriter ett näta i matchen till oddsen 2,10 respektive 2,20 gånger pengarna hos betway.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 oktober, 2015