Champions League: Real Madrid – Barcelona

I kväll möts Real Madrid och Barcelona i en spännande första match i semifinalen i Champions League. Spelbolagens odds för vilket lag som tar hem segern är mycket jämna. :ladbrokes: sätter till exempel oddsen 2.63 för vinst för Real Madrid, exakt samma odds som vinst för Barcelona.

För tredje gången på kort tid möts de två storlagen. Första mötet slutade med vinst för Barcelona, medan andra mötet vanns av Real Madrid i förlängningen. Vinsten ledde till att Real Madrid vann Copa del Rey. Hur denna match slutar, blir otroligt spännande att se.

Barcelona är nog revanschsugen efter förra mötets förlust, men å andra sidan spelar Real Madrid på hemmaplan vilket kan ge en liten fördel. Förmodligen blev Real Madrid även stärkt av den förra segern mot motståndarna, samt sin senaste stora seger mot Valencia med 6-3. Dessa faktorer kan vara bidragande orsaker till att några av spelbolagen tror på Real Madrid som vinnare, även om oddsen för vinst till respektive lag bara skiljer sig marginellt. :expekt: sätter till exempel oddsen 2.65 för vinst för Real Madrid och 2.70 för vinst Barcelona.

Se Real Madrid mot Barcelona live

Fem senaste Real Madrid 04

Valencia – Real Madrid 3 – 6
Real Madrid – Barcelona 1- 1
Tottenham – Real Madrid 0 – 1
Atheltic Bilbao – Real Madrid 0 – 3
Real Madrid – Tottenham 4 – 0

Fem senaste Barcelona

Barcelona – Osasuna 2 – 0
Real Madrid – Barcelona 1 – 1
Shakhtar Donetsk – Barcelona 0 – 1
Barcelona – Almeria 3 – 1
Barcelona – Shakhtar Donetsk 5 – 1

Kolla in de bästa oddsen för Real Madrid mot Barcelona