Champions League: Real Madrid – Bayern München

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I den veckas andra semifinalen i Champions League har vi i kväll en stormatch att se fram emot när den spanska storklubben Real Madrid tar emot de regerande CL-mästarna Bayern München. Och precis som inför gårdagens semifinal är det ett ovisst möte och kollar man på oddsen är Real knapp favorit.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Odds (1-X-2): 2,48 – 3,50 – 2,85
Att gå vidare: 2,35 – 1,60
Odds från Unibet

Semifinalmötet mellan Real Madrid och Bayern München kommer att bli en riktig stjärnsmäll. På pappret är Real och Bayern två jämnstarka lag och det som skiljer lagen är att Bayern har en något bättre defensiv samtidigt som Reals offensiv med bland annat Gareth Bale och Christiano Ronaldo håller absoluta världsklass. Så det kommer att bli mycket intressant vilket utav dessa två som kommer att gå segrande ur denna semifinal som spelas över två match.

Real knapp oddsfavorit i kvällens första möte

I kvällens första semifinal är det Real som har hemmaplan och är således även knapp favorit till oddset 2,48 gånger pengarna hos Unibet. Men Bayern München har imponerat stort denna säsong och ska man tro spelbolagets oddssättare så är det också tyskarna som kommer att avancera till final och ett spel ger låga 1,60 gånger pengarna.

Skador kan fälla Real

Det som kan bli avgörande denna semifinal är skadorna. Redan inför mötet har båda lagen spelare som definitivt inte kommer att vara med på planen i kväll som bland annat Thiago Alcántara och Xherdan Shaqiri i Bayern samt att Álvaro Arbeloa och Jesé i Real. Det är dock Real som har störst skadeproblem och inför kvällens match är det ännu oklart om både Christiano Ronaldo och Gareth Bale kommer att kunna delta, två spelare som Real absolut måste ha med på plan om de ska kunna rubba Bayern.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 april, 2014