Champions League: Real Madrid favorit mot Dortmund i kväll

I kväll ska Real Madrid försöka vända ett 4-1 underläget från det första mötet mot Borussia Dortmund i Champions League-semifinalen. På hemmaplan håller spelbolagen Real som klar favorit i kvällens möte, frågan är om det kommer att räcka då Real måste göra minst tre mål för att ta sig vidare.

Matchstart: 20:45
TV: Tv6
Livestream: Viaplay ? tv/film i 1 månad gratis!
Odds(1-X-2): 1.60 – 4,50 – 5,00 (betway)

Att avancera till finalen: 5,00 – 1,44
Att Real Madrid vinner med 3-0: 13,50

Att göra mål:
Cristiano Ronaldo – 1,40
Robert Lewandowski – 2,10

Oddsen är hämtade från betway

Det är en oerhört tuff uppgift som Real Madrid har i kvällens Champions League-retur mot Dortmund. På bortaplan i det första mötet blev det 4-1 till Dortmund vilket innebär att Real går vidare om de vinner kvällens möte med 3-0 hemma på Santiago Bernabeu-stadion. Ett spel på ett sådant resultat ger 13,50 gånger pengarna hos betway. Släpper Real in ett mål så måste de göra fyra mål för att ta matchen till förlängning.

Även om det är full fart som gäller för Real Madrid så får de se upp med sylvassa kontringar från Dortmund. Robert Lewandowski visade upp en grym effektivitet framför målet i det första mötet, då han gjorde Dortmunds alla fyra mål. En spelare som Real måste ha bättre koll på denna gång.

Oroande skada på Ronaldo

Real kommer även denna gång att få klara sig utan både Alvaro Arbeloa och Marcelo på grund av skador, dock är Michael Essien tillbaka. Det som oroar mest i Real är muskelskadan som Cristiano Ronaldo drog på sig i det första mötet, som bland annat stoppade honom från spel i helgens prestigemöte mot Atletico Madrid i La Liga. Ronaldo sägs vara spelklar mot Dortmund i kväll men det pratas också om att han fortfarande har känningar vilket inte är ett gott tecken för Real Madrid som verkligen behöver en Ronaldo i toppform för att vända detta.

Dortmund kommer sannolikt att få klara sig utan ytterbackaen Lukasz Piszczek, som startade i det första mötet. Men förutom Piszczek så kommer man kunna ställa upp med en ordinarie elva i kvällens viktiga möte.

Real Madrid klar favorit att vinna returen

Inför matchen är spelbolagen eniga om att Real Madrid är klar favorit att vinna matchen. Ett spel på Real som vinnare i mötet ger bland annat oddset 1,60 gånger pengarna hos betway. Ett spel på Dortmund som vinnare ger hela 5,00 gånger pengarna, trots att man krossade Real i det första mötet.

Dortmund stor favorit att ta sig till finalen

Trots att Real är storfavorit i kvällens retur tror betway att Dortmund håller undan och tar sig vidare till finalen. Ett spel på att Dortmund tar sig vidare till finalen ger 1,14 gånger pengarna hos spelbolaget och motsvarande spel på Real som finalist ger 5,00 gånger pengarna.