Champions League: Real Madrid favoriter mot Bayern München

Chelsea lyckades med det omöjliga. Ikväll ska en motståndare till bragdlaget tas fram. Bayern München leder i halvtid men Real Madrid har hemmafördel och gjorde dessutom ett viktigt mål i Tyskland förra veckan. Spelbolagen tror att Real vinner kvällens batalj.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll

Vilken match vi har att se fram emot på Santiago Bernabeu i kväll. Två av Europafotbollens giganter drabbar samman i en helt avgörande match. I pottten: en plats i finalen mot Chelsea.

Alla stora profiler i de båda lagen kommer till spel och när man studerar laguppställningarna börjar det nästan vattnas i munnen.

Den troliga matchbilden lär nog bli sådan att hemmalaget kommer att ta initiativet och föra matchen, dels i kraft av hemmaplan men också eftersom man ju måste vinna matchen efter resultat förra veckan.

Ett scenario som Bayerns tränare Jupp Heynckes lär vara ganska tillfreds med. Räkna med sylvassa bayerska omställningar, framförallt på kanterna där Arjen Robben och Franck Ribery blir nycklar.

Båda lagen kommer till spel med starka startelvor. Real saknar mittbacken Ricardo Carvalho och defensive mittfältaren Lassana Diarra. I Bayern är Breno långtidsskadad och reslige mittbacken Daniel van Buyten har varit skadad de senaste månaderna.

Spelbolagen tror på Real Madrid
Oddsen talar sitt tydliga språk. Real Madrid vinner kvällens match. Ett spel på hemmaseger betalar 1.55 hos Unibet. Men med tanke på Chelseas skräll igår så ska man nog inte vara alltför säker.

Bayern håller mycket hög kvalitet och har perfekta kontringsspelare i nämnda Robben och Ribery. När det gäller snabba och effektiva omställningar från försvar till anfall finns det nog inget lag som är lika bra som Bayern. Ett spel på att tyskarna vinner ikväll betalar hela 5.60 hos Unibet.

Jämför spelbolagens odds på matchen i vår oddsjämförelse