Champions League: Real Madrid – Juventus

Real Madrid är klar favorit när man tar emot ”den gamla damen” Juventus i Champions League. Ett möte där spelbolagen håller hemmalaget Real Madrid som klar favorit.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay ? TV+Film 1 mån för 0:-
Odds (1-X-2): 1,61 – 3,80 – 5,50 (William Hill)

Champions League-gruppspelet har Juventus inte rosat marknaden så här långt och har inlett med två oavgjorda matcher medan Real har tagit två säkra vinster och toppar därmed gruppen med sex poäng. Här hittar du den aktuella Champions League-tabellen.

I Serie A har det däremot gått bättre för Juventus och ligger för närvarande på tredje plats med 19 poäng efter åtta spelade omgångar. Dock åkte man på en riktig käftsmäll i helgens bortamöte mot Fiorentina då man tappade en säker 2-0 ledning till en 2-4 förlust, lagets första förlust denna säsong.

Real Madrid har inlett denna La Liga-säsong på ett mycket mer övertygande sätt än i fjol och skuggar de två rivalerna Barcelona och Atletico Madrid med 22 poäng efter nio spelade matcher. Och i helgen tog man en säker hemmaseger mot Malaga med 2-0.

Real Madrid klar favorit mot Juventus

Kollar man på oddsen inför kvällens stormöte är Real Madrid klar favorit och spelbolaget William Hill ger låga 1,61 gånger pengarna på att Real tar hem detta. Ett spel på Juventus som vinnare ger hela 5,50 gånger pengarna.

Skadeläget

Real Madrid saknar fortfarande mittfältsklippan Xabi Alonso, på grund av en skada, samt att det råder en del frågetecken kring Gareth Bale även om han fick göra en inhopp i helgens 2-0-seger mot Malaga.

I Juventus så saknar man fortfarande den skadade trion Mirko Vucinic, Stephan Lichtsteiner och Fabio Quagliarella samt även Simone Pepe som är skadad sedan en längre tid tillbaka.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 oktober, 2013