Champions League: Real Madrid – Malmö FF

Det krävs inte mycket fotbollskunskaper för att inse att Malmö FF har en nästan omöjlig uppgift när man gästar Real Madrid på Santiago Bernabeu på tisdagskvällen. Malmö FF måste ta poäng men oddsen talar för en säker seger till redan åttondelsklara Real.

Matchstart: Tis 20:45
TV: TV3
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,08 – 13,00 – 28,00
Över/under 4,5 mål:1,23 – 4,40
Att båda lagen gör mål ja/nej: 2,08 – 1,70

Odds från Unibet

Ännu har Malmö FF fortfarande chansen att knipa tredje platsen i grupp A i Champions League. Men då gäller det att man tar poäng i tisdagens möte borta mot Real samtidigt som Shakhtar Donetsk förlorar sitt bortamöte mot PSG i den sista omgången av gruppspelet.

Det som talar till Malmös fördel är att Real redan är klara gruppsegrare och därmed inte behöver prioritera denna match lika högt. Dessutom är det rätt skakigt inom reals organisation just nu och Benzema-affären gör inte direkt saken bättre.

Real vilar spelare

Att Real inte prioriterar tisdagens möte mot MFF visar man tydligt genom att vila Keylor Navas, Luka Modric och Gareth Bale, och har öppnat för att vila ännu fler spelare. Detta trots att försvarstrion Dani Carvajal, Raphael Varane och Sergio Ramos är skadade.

Lågt odds på att Ronaldo nätar i matchen

Reals storstjärna Cristiano Ronaldo lär dock starta matchen och han har varit målfarlig så här långt med sju mål på de fem matcher man spelat i Champions League-gruppspelet. Att han drygar ut sin målskörd mot Malmö ger låga 1,29 gånger pengarna.

Att näta i matchenOdds
Cristiano Ronaldo1,29
Karim Benzema1,61
Jese Rodriguez1,90
Nikola Djurdjic 6,50

Odds från Unibet

Bengtsson och Rosenberg saknas för Malmö

I Malmö FF så kommer både mittbacken Rasmus Bengtsson och härföraren Markus Rosenberg att saknas då de är avstängda, två tunga avbräck för Malmö.

Malmö har en tung trend att vända och med 0-9 i målskillnad på de två senaste matcherna i denna grupp. Ett facit man måste vända på om man ska kunna ta poäng mot Real i tisdagens möte och defensiven kommer definitivt att bli högsta prioritet.

Otroligt låga odds på att Real vinner

Givetvis är det så att Real ska vara favoriter på hemmaplan, vilket de är i stort sett mot alla lag i världen, men ett spel på en seger mot Malmö på tisdagskvällen ger otroligt låga 1,08 gånger pengarna hos Unibet. Skulle Malmö ta poäng genom ett oavgjort resultat ger det oddset 13,00 och seger ger hela 23,00 gånger pengarna.