Champions League: Real Madrid – PSG

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Real Madrid är spelbolagens favorit när man tar emot PSG i kvällens möte i Champions League. Vinnaren kommer att toppa grupp A och därmed är det otroligt viktiga poäng som står på spel.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat fotboll
Livestream: Viaplay
Matchodds (1-X-2): 1,80 – 3,90 – 4,75
Över/under 2,5 mål: 1,84 – 2,00
Att båda gör mål ja/nej: 1,81 – 1,98

Odds från Unibet

Real Madrid och PSG ser orubbliga ut i toppen av grupp A. Men när lagen möttes i den föregående omgången i Paris så blev det en sval tillställning utan någon nerv och båda lagen var inställda på att inte tappa poäng. Ikväll möts lagen återigen och vinnaren kommer med all sannolikhet att toppa gruppen, vilket är oerhört viktigt inför slutspelet.

Båda lagen är i bra form och med tanke på sömnpillret senast så hoppas vi givetvis på en mer fartfyllt fotboll i kväll. Hemma på Santiago Bernabeu är Real traditionellt sätt starka och det ska bli intressant att se om PSG med Zlatan och co kan rubba Real ikväll på bortaplan. Skulle PSG vinna mötet är det lite av en milstolpe, och en otroligt stor prestigeseger, att besegra Real på bortaplan, ett lag som räknas in bland de tre bästa i Europa.

Bale och Benzema skadade för Real

Real Madrid är fortfarande skadedrabbat och kommer att sakna både Karim Benzema och Gareth Bale i kväll, två spelare som är mycket viktiga för lagets offensiv. Även PSG har skador och kommer att sakna Javier Pastore och Marquinhos.

Real är klar favorit hos spelbolagen

Kikar vi på oddsen inför mötet talar de till Reals fördel. Spelbolaget Unibet ger 1,80 om Real vinner matchen och hela 4,75 om PSG skulle ta en vitkig prestigeseger och vinna matchen. Ett återigen oavgjort resultat ger 3,90 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 november, 2015