Champions League: Real Madrid – Wolfsburg

På tisdagen ska Real försöka vända ett 0-2 underläge i kvartsfinalen mot Wolfsburg i Champions League. På hemmaplan är Real stor favorit att vinna men vilket lag som går vidare till semifinalen är ovisst om vi kikar på oddsen.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,18 – 7,50 – 15,00
Att gå vidare (1-2):1,90 – 1,80
Över/under 2,5 mål:1,25 – 3,60
Att båda lagen gör mål ja/nej: 1,72 – 2,00
Att Ronaldo nätar:1,44

Odds från Ladbrokes >

Wolfsburg överraskade alla när man tog hem det första mötet mot Real Madrid på hemmaplan med 2-0. Wolfsburg var uträknade av de många på förhand och förväntningen var att Real skulle städa av detta dubbelmöte redan i den första matchen. Men Wolfsburg ville annat och har nu skaffat sig ett ypperligt läge inför tisdagens retur i Madrid.

Matchen i Tyskland blev en plump i protokollet för ett Real som inte fick saker och ting att stämma. Real fuskade i defensiven vilket resulterade i en straff och ytterligare en balja för Wolfsburg. Offensivt skapade Real en del lägen men hade inte skärpan som krävdes mot ett Wolfsburg som samtidigt stod för en stabil defensiv insats.

Målrik match att vänta

Att Real ska kunna vända ett 0-2 underläge på hemmaplan är långt ifrån någon omöjlighet. I helgen laddade man upp med att besegra Eibar på hemmaplan med hela 4-0 och med bland annat mål av Ronaldo.

Wolfsburg ska vara glada att de lyckades hålla nollan mot i det första mötet och vi kan räkna med att Real kommer att göra allt för att detta inte kommer att upprepas i returen. Att det kommer att bli många mål i denna match talar oddsen för och spelbolaget Ladbrokes ger låga 1,25 gånger pengarna om det blir fler än 2,5 mål i matchen och 1,72 gånger pengarna om båda lagen gör mål. Ronaldo är också stor favorit att näta till låga 1,44 gånger pengarna.

Real är stor favorit i tisdagens match

Wolfsburg har inte direkt formtoppat denna vår och ligger för närvarande på en blygsam åttonde plats i Bundesliga. I helgen så stärkte man inte direkt sina aktier inför tisdagens retur mot Real då man bara fick med sig ett 1-1 resultat hemma mot Mainz.

Att Real är favorit i denna retur på hemmaplan är en självklarhet och Ladbrokes ger låga 1,18 gånger pengarna på att de vinner matchen och samtidigt ger hela 15,00 om Wolfsburg skulle ta en ny oväntad seger.

Ovisst vilket lag som tar sig vidare till semifinalen

Det som är anmärkningsvärt är att spelbolaget inte håller Real som favorit att gå vidare, trots sitt stor favoritskap på hemmaplan. Oddsen är otroligt jämna med Wolfsburg som knapp favorit att gå vidare till oddset 1,80 medan ett spel på att Real avancerar ger oddset 1,90.