Champions League: Roma – Bayern München

I kväll har vi ett stormöte i Champions League när det italienska storlaget Roma tar emot de tyska giganterna Bayern München. Kikar vi på oddsen tror spelbolagen på en Bayern-seger trots att Roma är mycket starka på hemmaplan.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Odds (1-X-2): 4,05 – 3,65 – 1,90

Spela på matchen hos Unibet

Det kommer att bli oerhört intressant att se hur Roma kommer att tackla Bayern München i kvällens superheta möte i grupp E och med tanke på att det engelska storlaget Manchester City även huserar i denna grupp är poäng av yttersta vikt för både Roma och Bayern.

Två formstarka lag som möts med viktiga poäng på spel

Roma går in i kvällens match med ett bra resultat mot City senast i grupp E då man fick med 1-1 på bortaplan. I den första omgången avfärdade Roma CSKA Moskva med hela 5-1 och således har man skrapa ihop fyra poäng totalt vilket innebär en andra plats i denna grupp bakom Bayern München som föga förvånande har full pott och sex poäng.

Intressant är att båda lagen har sviter som kan brytas i kväll. Roma som är obesegrade på hemmaplan denna säsong och Bayern München som ännu inte kan tillskriva sig en förlust, varken i de inhemska ligorna eller i Champions League.

Flera tongivande spelare på lagens skadelistor

Skador fortsätter att gäcka båda lagen. Roma kommer att sakna låntisskadade Federico Balzaretti och Kevin Strootman samt även Leandro Castán, Marco Borriello och Seydou Keita. Bayern München har även de en gedigen skadelista med Bastian Schweinsteiger, Javi Martínez, Holger Badstuber, och Thiago Alcántra samt målvakterna Tom Starke och Pepe Reina enligt uppgifter från UEFA.

Klar fördel för Bayern enligt oddsen

Kikar vi på oddsen så är de som tidigare nämnt till fördel för Bayern München. Spelbolaget Unibet ger hela 4,05 om Roma tar en oväntad seger och 1,90 om Bayern München tar tredje raka seger i denna grupp.