Champions League: Valencia – PSG

Det ska bli både spännande och intressant att följa kvällens andra möte i Champions League mellan Valencia och PSG. En oerhört viktig match för ett storsatsande PSG och inte minst för Zlatan Ibrahimovic.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 2,25 – 3,20 – 3,20 (betway)

I det första mötet av två i kvällens åttondelsfinal i Champions League gäller det det nu för PSG att vänta hem med ett bra resultat. Även om man på pappret har ett lag som borde vinna mot kommer kvällens möte att bli den första riktiga testet om laget håller på denna nivå. En förlust i kvällens möte med exemplvis 3-0 skulle bli oerhört svårt att ta igen, trots att man har hemmaplan i returen.

Att vinna Champions League är PSG:s långsiktiga mål men givetvis skulle det dock vara en besvikelse om man åkte ut redan nu. Valencia har haft en tuff start på säsongen i den inhemska ligan men man har kommit igen på slutet med bland annat 1-1 mot Barcelona.

Spännande kommer det att bli när dessa två lag möts i kväll och tittar man på oddsen är Valencia favorit, även om oddsen från spelbolaget Betway inte är helt övertygande. Ett spel på Valencia som vinnare ger betway 2,25 och ett spel på PSG 3,20. Och skulle Zlatan göra mål i denna match ger det 2,10 gånger pengarna.