Champions League: Wolfsburg – Manchester United

Wolfsburg och Manchester United möts under tisdagen i en match som kan bli helt avgörande för grupp B i Champions League. Kikar vi på oddsen är Wolfsburg favorit att vinna matchen.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):2,30 – 3,30 – 3,20
Över/under 2,5 mål:2,00 – 1,72
Att båda lagen gör mål ja/nej: 1,80 – 1,90

Odds från betway

Manchester United och Wolfsburg möts i den sista omgången i Champions League-slutspelet under tisdagen. Manchester United hade chansen att säkra ett avancemang i den föregående omgången då man tog emot PSV Eindhoven men engelsmännen stod för en slät figur i en match som blev mållös, 0-0.

På tisdagen är det istället Wolfsburg som väntar och på bortaplan dessutom. Wolfsburg är ett starkt lag på hemmaplan och har två hemmasegrar i gruppspelet och endast en förlust på hemmaplan i Bundesliga så här långt.

Wolfsburg vidare vid ett oavgjort resultat – som kan fälla United

Kikar vi i tabellen över grupp B i Champions League så kan Uniteds poängtapp mot PSV bli ödesdigert. Wolfsburg toppar gruppen med 9 poäng, ett poäng före United och två poäng före PSV. Sist i gruppen ligger  CSKA Moskva på 4 poäng och kan inte längre gå vidare men har fortfarande chans på en tredjeplats i gruppen. Tabelläget innebär att seger är ett måste för United mot Wolfsburg för att säkra avancemang, då man vid ett oavgjort resultat eller förlust kan bli omsprungna av PSV om de vinner hemma mot CSKA. För Wolfsburgs del så räcker ett oavgjort resultat för att ta sig vidare.

Sviktande United-form

På förhand är det en riktigt tuff match som United har framför sig speciellt då man ännu inte har en bortaseger i detta gruppspel, en svit man nu måste komma över. Det blir inte bättre av att Uniteds form inte är den bästa och man har tre oavgjorda matcher bakom sig. Senaste matchen hemma mot West Ham så blev United utbuade av hemmapubliken efter en mållös tillställning på Old Trafford. Det mållösa mötet mot West Ham innebär att United bara har gjort ett mål på de tre senaste matcherna.

United tyngs av skador

United har fortsatta skadeproblem och förutom långtidsskadade Luke Shaw och Antonio Valencia så kommer man även att få klara sig utan Wayne Rooney, Morgan Schneiderlin, Phil Jones, Ander Herrera och Marco Rojo.

Oddsen talar för att Wolfsburg går segrande ur mötet

Kikar vi på oddsen från spelbolaget betway så talar de klart till Wolfsburgs fördel. En seger till tyskarna ger oddset 2,30 och ett oavgjort resultat 3,30 gånger pengarna. Skulle dock United ta sig samman trots alla skador och den sviktande formen så ger ett spel hela 3,20 gånger pengarna.