Chelsea – Atlético i UEFA Super Cup 2012

I dag kommer Chelsea och Atlético Madrid att mötas i UEFA Super Cup. Det är en match som spelas mellan vinnaren och förloraren i den föregående säsongen av Champions League och Europa League och kollar man på oddsen är Chelsea knapp favorit.

Matchstart: 20:45

Chelsea har inlett Premier League-säsongen strålande med två raka segrar. Anledningen till den fina inledningen på säsongen är framförallt att den nya talangen Eden Hazard har imponerat stort  samtidigt som Fernando Torres har hittat mål igen, med två mål på de tre spelade matcherna i ligan.

Även om Atlético Madrid har en stark offensivt och är ett bra lag är Chelsea en tuff motståndare för spanjorerna. Därmed bör Chelsea vara favoriter i detta möte och oddsen 2,44 bör därmed anses mycket spelbar på en vinst till engelskmännen.

Matchen kommer att spelas på Stade Louis II i Monaco och matchstart är klockan 20:45 i kväll och kommer att sändas i Viasport Fotboll.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 augusti, 2012