Chippen kan vända hem till Mjällby

Blekinges stolthet Mjällby AIF är tillbaka i den svenska toppfotbollen och spelar i Allsvenskan nästa år. Några av Mjällbys nyckelspelare är veteranerna Patrik Rosengren, Mattias Asper och Marcus Ekenberg. Nästa säsong kan de få sällskap av en annan gammal Mjällbyson, nämligen Christian Wilhemsson, 29, enligt spelbolaget Unibet.

– Det är inte alls omöjligt att ”Chippen” återvänder till sin modersklubb inför nästa säsong. Klubben och ”Chippen” har enligt uppgifter kontinuerlig kontakt och vi har ett ganska lågt odds på 2.40 gånger pengarna på att han återvänder, säger Andreas Slätt, marknadschef på :Unibet:.

Mjällby har nu inlett en stor ekonomisk satsning för att hålla sig kvar i Allsvenskan. Tidigare har man sagt att man ska värva fyra eller fem etablerade spelare och :Unibet: tror att satsningen håller dem kvar i högsta serien.

– Mjällby har mött kvalificerat allsvenskt motstånd tidigare i år då de spelat mot AIK, Malmö FF och Hammarby i svenska cupen och de där har man inte gjort bort sig. Återvänder ”Chippen”, i god form, och om de får ytterligare en eller två rutinerade spelare tror vi att de håller sig kvar, avslutar Andreas Slätt.

Om Mjällby vinner allsvenskan finns det pengar att tjäna. Varje satsad hundralapp ger då 50 000 kronor tillbaka hos :Unibet:.