Confederations Cup: Brasilien – Mexiko

Brasilien möter Mexiko i kvällens Confederations Cup och nu har Brasilien chans att ta revansch efter den snöpliga förlusten i OS-finalen. Efter att ha börjat turneringen strålande med en 3-0-seger mot Japan är man stor favorit även i kvällens möte.

Matchstart: 20:45
TV: Svt1/Svt2
Odds (1-X-2): 1,33 – 5,00 – 9,00 (William Hill)

Efter en relativt enkel seger mot Japan kan Brasilien bli klara för semifinal i Confederations Cup om man vinner mot Mexiko i kväll, och tar revansch efter fjolårets finalförlust i OS. Mexiko förlorade den inledande matchen mot Italien vilket innebär att man måste vinna för att ha en chans att avancera till semifinalen, speciellt med tanke på att Italien är stor favorit mot Japan i kvällens andra möte.

Med ett stjärnspäcket lag är Brasilien klar favorit mot Mexiko, som visserligen har ett intressant lag med Javier Hernández som den stora stjärnan, men Brasilien är klart bättre på pappret och en vinst är allt annat än ett stort misslyckande. Kollar man på oddsen är Brasilien även stor favorit och spelbolaget William Hill ger låga 1,33 vid en seger för hemmanationen. Ett spel på Mexiko som vinnare ger 9,00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 juni, 2013