Conor McGregor klar favorit mot Donald ”Cowboy” Cerrone

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.

På söndag gör Conor McGregor comeback när han möter Donald ”Cowboy” Cerrone på UFC 246. McGregor har som vanligt hög svansföring och han backas upp av oddsen från bet365.

Efter 15 månaders frånvaro så är det dags för Conor McGregor att återigen gå upp i oktagonen när UFC-galan 246 går av stapeln i Las Vegas. McGregor kommer att möta amerikanen Donald ”Cowboy” Cerrone och gör samtidigt comeback i viktklassen weltervikt. En match som av många redan nu har utsetts till ”året match”.

Tider och stream – så ser du matchen

Då galan går av stapeln i Las Vegas så blir matchtiden som vanligt inte optimal för oss svenskar. Den planerad matchstarten är 5:00 natten mot söndag. Och vill du följa matchen så kan du göra det hos Viaplay, som säljer matchen pay-per-view för 499 kr.

Gå till Viaplay för att se matchen

Oddsen på McGregor vs ”Cowboy” Cerrone

Trots sin långa frånvaro så är McGregor klar favorit mot Cerrone. Det talas mycket om att McGregor har repat sig ordentlig efter allt stök de senaste åren och att han är i bra form. Oddssättarna hos spelbolaget bet365 ger därmed låga 1,30 på att McGregor utgår med seger och 3,50 på the ”Cowboy”.

McGregor har tidigare i sin karriär ofta vunnit redan i den första rundan. Men på de senaste sju matcherna så har endast en match avgjorts redan i den först rundan, då han knockade José Aldo redan efter 13 sekunder. Därmed är oddsen på vinnande runda relativt höga till 2,40 på runda 1, 4,00 på runda 2 och 8,50 om matchen avgörs i runda 3. Över/under oddset på 1,5 rundor talar dock för en längre match med oddset 1,72 på över och 2,00 på under.

Se de nuvarande oddsen nedan hos bet365. Oddsen är hämtade från spelbolaget klockan 16:00 den 16 januari.

Spela här hos bet365

Spela här hos bet365

Spela här hos bet365

Spela här hos bet365

Spela här hos bet365

Spela här hos bet365

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 januari, 2020