Copa America: Argentina är piskade att vinna

Argentina måste verkligen prestera i den sista gruppspelsmatchen i Copa America 2011. Än så länge har de bara mäktat med två oavgjorda matcher vilket gör att de är pressade att vinna i den sista matcher för att ta sig till slutspel. För motståndet står Costa Rica, som ligger tvåa just nu ett poäng före Argentina.

Det kommer att bli en tuff match för Argentina när grupp A ska avgöras i Copa America. Argentina var justora favoriter att ta hem turneringen på hemmaplan, men än så länge har det gått trögt. Ett stjärnspäckat Argentina inte bara måste, utan bör vinna mot Costa Rica.

Efter förra matchen mot Colombia, som slutade 1-1, har det ryktats om interna stridigheter. Främst rör sig detta kring att vissa spelare inte jobbar lika hårt som andra. Trots detta så är Argentina stora favoriter att vinna dagens match. Förlust finns inte ens på kartan.

Det bästa oddset från spelbolagen hittar du till 1.18 hos bland annat :unibet: och :betsson:, vilket talar för att en rejäl fördel till Argentina. Om du tror på att Costa Rica kan överaska i denna match så hittar du det bästa oddset, för en vinst, till 19.95 hos :betfair:. Men Costa Rica kan nog som bäst hoppas på ett oavgjort och då ger :betfair: dig det bästa oddset till 7.98.