Copa America: Bronsmatch mellan Peru och Venezuela

Nu på lördag den 23 juli är det bronsmatch i Copa America. Då ska Peru, som förlorade mot Uruguay, möta Paraguay som förlorade straffdramat mot Venezuela. En match som kan sluta lite hur som helst, en jämn kamp med andra ord. Spelbolagen ger också liknande odds lagen emellan, kolla in hela listan!

Peru och Venezuela är två lag som inte förväntas gå så här långt i turneringen. Båda lagen har haft en snarlik resa än så länge vilket gör det oerhört svårt att gissa hu denna match kommer att sluta.

Det som talar för Peru är att Venezuela fick genomlida ett straffdrama mot Paraguay, vilket slutade i bråk och slagsmål lagen emellan. Så Venezuela kan vara ur balans och kanske inte riktigt hinner återhämta sig tills på lördag. Venezuela var oerhört besvikna efter förlusten mot Paraguay med tanke på målchanserna som de lyckades luska fram. Men målvakten i Paraguay tog allt.

I de senaste två mötena har det slutat med en seger var där Venezuela har bättre målskillnad 4-2.

Spelbolgen ger dock Venezuela en liten fördel och bästa oddset hittar du hos :svenskspel: till 2.50 gånger pengarna. Bästa oddset för en vinst till Peru hittar du hos :unibet: till 3.00 gånger pengarna, ett intressant odds. För er som tror på en jämn match med ett oavgjort resultat hittar bästa oddset hos :ladbrokes: till 3.30.

Matchstart: 21.00 lördagen den 23/7
TV: Canal+ sport 1 och HD

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 juli, 2011