Copa America: Chile och Uruguay vinner

:unibet-logo: I natt möts Chile och Mexiko i Copa America. En spännande match mellan två lag som har mycket kvalitéer i spelare som Javier Hernandez och  Alexis Sanchez. Vi har oddsen från :unibet: för nattens matcher.

Det är inte bara Chile och Maxiko som kommer att göra upp senare i natt. Uruguay kommer att möte Peru precis efter midnatt. En match där  Uruguay är stora favoriter mot Peru och borde vara så med tanke på att de tre anfallsessen Diego Forlan, Luis Suarez och Edinson Cavani. Tre storstjärnor som är mycket viktiga för Uruguay.

I Chile kan du passa på att kolla in Udinese-liraren Alexis Sanchez som har varit ryktenas man under silly season. Mexiko är ett desemerat lag efter att flera spelare har fått lkämna truppen på grund av en skandalnatt på ett hotell. Det gör Chile till än större favoriter i detta möte.

Så det är flera spännande matcher framför oss i Copa America. Kolla in oddsen från :unibet: nedan.

Odds från :Unibet: för natten matcher i Copa America

00:15 Uruguay – Peru 1,45 – 3,85 – 7,50

02:45 Chile – Mexiko 1,65 – 3,45 – 5,50

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 juli, 2011