Copa America: Nattens spännande matcher

För er riktigt fotbollsintresserade så har vi två spännande matcher i Copa America 2011 natten till lördag. Både Mexiko och Uruguay måste nästan vinna annars kommer det att bli en tuff sista match i grupp C.

00:15 Uruguay mot Chile i Copa America

Uruguay har också den angenäma uppgiften att tampas med gruppfavoriten Chile. Det är en jämn grupp där Chile har tagit kommandot och vann sin första match mot Peru. Mot Uruguay kommer det dock bli väldigt tufft för Chile. Båda lagen är hungriga och har många intressanta spelare i sina trupper.

Spelbolagen tror också på ett jämnt möte men ger Uruguay en liten fördel och bästa oddset för en vinst ger 2.72 gånger pengarna hos :betfair:. Bästa oddset för en vinst till Chile ger 3.00 gånger pengarna hos :betsafe:. Som sagt det kommer att bli en otroligt spännande match att följa!

02:45 Peru mot Mexiko i Copa America

De övriga lagen i grupp C, Mexiko och Peru, möts senare under natten vid 02:45. Mexiko har varit skandalomsusande och flera duktiga spelare har försvunnit från truppen. Ett försvagat Mexiko kommer därmed att få kämpa mot Peru. Om Mexiko vill bli bästa grupp tre, som sämst, måste de verkligen vinna dagens match för att nå slutspel. I sista omgången innan slutspelet möter de Chile och en sådan match vill man inte ha över sig i ett tufft läge där man bara måste vinna och mot ett lag som Chile kommer det att bli svårt.

Peru är dock favoriter att vinna matchen mot Mexiko och bästa oddset hittar du hos :nordicbet: till oddset 2.55. En vinst till Mexiko ger 3.00 gånger pengarna hos :svenskaspel:. Jämna odds men liten fördel till Peru. Mexiko har dock fortfarande en bra trupp och med stjärnan Javier Hernandez så har de verkligen en chans att vinna detta. Ett spel på Mexiko är därmed inte en dum tanke speciellt med tanke på det höga oddset.