Copa America: Sista gruppspelsmatcherna

I natt är det dags för de sista gruppspelsmatcherna innan kvartsfinalerna i Copa America. Det är grupp b som ska spela och här ställs Paraguay mot Venezuela och Brasilien mot Ecuador. Förlorar Brasilien kan laget komma att åka ut, men oddsen talar inte för att detta ska hända.

Än så länge har Brasilien inte övertygat i Copa America. Men trots detta ligger laget inte långt efter Argentina när det gäller spekulationerna om vem som tar hem segern i Copa America. Skulle Brasilien förlora mot Ecuador i natt kan laget åka ut, men enligt oddsen bör inte detta hända. :betfair: sätter till exempel oddset 1.22 för vinst till Brasilien och 14.73 för vinst till Ecuador.

Enligt oddsen bör även Paraguay vinna över Venezuela och i så fall kan Paraguay komma att bli gruppetta. :svenskaspel: sätter oddset 1.50 för vinst till Paraguay och 5.80 för vinst till Venezuela.

Efter matcherna natten till i dag, där ställningen blev Chile – Peru 1-0 och Uruguay – Mexico 1-0, är följande lag klara för semifinal:

Colombia – möter den bästa trean
Argentina – Uruguay
Chile – möter 2:a bästa i grupp b
1:a i grupp b – möter den näst bästa trean

På Odds Online hittar du tabeller, spelschema och mer för Copa America.

< ?php $bet_obj_array = array(35375); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?> < ?php $bet_obj_array = array(35694); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Caroline_a

Skriven den 13 juli, 2011