Copa America: Uruguay är favorit i semifinalen

Peru och Uruguay gör upp ikväll om den först finalplatsen i Copa America 2011. Peru som slog ut Colombia i kvartsfinalen väntas få det väldigt svårt mot ett offensivt Uruguay. Spelbolagen tror på en vinst till Uruguay och vi har samlat de bästa oddsen just nu.

Uruguay är favoriter att vinna matchen, men mot Peru har Uruguay inte övertygar. Senast de möttes, i början av juni, blev det 1-1 och 2009 så vann Peru mot Uruguay. Men Uruguay är ett starkt lag som borde ta hem nattens match mot Peru.

Med den offensiva kraft Uruguay har i Diego Forlan, Edinson Cavani och Luis Suarez borde kunna pressa Peru och skapa många målchanser. Och bästa oddset för en vinst till Uruguay hittar du hos :betsson: till 1.85 gånger pengarna.

Matchstart: Onsdag 20/7 02:45
TV: Canal+
Livestreaming: Canal+ eller :unibet:

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 juli, 2011