Copa America: USA – Costa Rica

Hemmanationen USA har i natt en måstematch i Copa America när man möter Costa Rica. En seger är ett måste för USA och ska vi tro spelbolagen så reder man ut detta.

Matchstart: 02:00
TV: TV3 Sport
Livestream: Viaplay

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,80 – 3,50 – 5,00
Att vinna (1-2): 1,25 – 3,60
Över/under 2,5 mål: 1,90 – 1,85
Att båda lagen gör mål ja/nej:  2,37 – 1,57

Odds från Ladbrokes >

USA föll som förväntat i premiärmötet mot Colombia i Copa America, med 0-2. I natt är det Costa Rica som står för motståndet, ett Costa Rica som kryssade mot Paraguay. Ett kryss som sätter både USA och Costa Rica i en mycket tuff sits i denna grupp och seger i natt är nästan ett måste för båda lagen.

Costa Rica brukar inte bjuda på målrika matcher och har stort fokus på defensiven, vilket märks när spelbolagen sätter sina odds. Mot Paraguay blev det mållöst och Ladbrokes ger låga 1,57 gånger pengarna på att det inte under 2,5 mål nattens möte mot USA.

USA är dock klar favorit i detta möte till relativt låg 1,80 gånger pengarna medan ett spel på Costa Rica som vinnare ger hela 5,00 gånger pengarna. Ett oavgjort resultat, som inte känns allt för långt bort med tanke på hur viktig denna match är, ger oddset 3,60 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 juni, 2016