Copa del Rey: Atletico klar favorit mot Sevilla

I kväll kommer Atletico Madrid ta emot Sevilla i det först semifinalmötet i Copa del Rey. Inte helt förvånande håller spelbolagen Atletico som klar favorit i detta möte.

Matchstart: 22:00
Odds 1-X-2: 1,75 – 3,60 – 4,75 (William Hill)

Under gårdagen så spelades det första mötet i den andra semifinalen i Copa del Rey, mellan Real Madrid och Barcelona i årets första El Clasico. Matchen slutade 1-1 vilket öppnar för en mycket spännande retur på Camp Nou.

Atletico Madrid på en andra plats i La Liga

I dagens semifinal i Copa del Rey tar Atletico Madrid emot Sevilla, i det första mötet av två. Trots att Sevilla är ett mittenlag i La Liga, på en 11:e plats i dagsläget, har man imponerat i cupen och tagit sig till semifinalen relativt enkelt. Men här väntas det ta stopp. Atletico har haft en bra säsong både i den inhemska men även i Europa League och ligger på en andra plats i La Liga framför den lokala rivalen Real Madrid.

Nytändning för Sevilla

Sevilla har fått en nytändning med den nya tränaren Unai Emery. Och med en del namnkunnig spelare i truppen som Jose Antonio Reyes, Cicinho, Jesus Navas, Ivan Rakitic, Alvaro Negredo med flera, ska det bli oerhört intressant att se hur bra man kan stå upp emot Atletico Madrid. Dock ska det nämnas att Atletico körde över Sevilla senast lagen möttes i Madrid, i höstats, med siffrorna 4-0.

Det som talar emot Atletico är att deras storstjärna Falcao har varit skadad en tid och det fortfarande är det osäkert om han kommer att vara med på planen i detta möte. Dessutom så förlorade man i helgens möte i La Liga mot Athletic Bilbao med hela 3-0, även då utan Falcao.

1,75 gånger pengarna om Atletico vinner

På hemmaplan i det första mötet ger spelbolagen dock Atletico Madrid en klar fördel och ett spel på hemmalaget som vinnare ger 1,75 gånger pengarna hos William Hill. Ett spel på Sevilla som vinnare ger 4,75 gånger pengarna i detta möte.

Fler odds på denna match hittar du nedan