Copa del Rey: Atlético Madrid – Real Madrid

I kväll har vi en tung retur i Copa del Rey-semifinalen när Atlético Madrid tar emot den lokala rivalen Real Madrid. Real leder med 3-0 efter det första mötet och nu krävs något alldeles extra från Atlético.

Matchstart: 21:00
TV: Tv4 Sport Xtra
Odds (1-X-2): 3,20 – 3,40 – 2,20 (William Hill)

Atlético har en mycket svår uppgift i kväll. Inte bara måste man vinna mot Real utan man måste hämta hem ett 0-3-underläge från det första mötet. Inför dagens retur saknar Atlético dessutom offensiva pjäser som avstängde Diego Costa samt skadade David Villa, som inte direkt ökar deras chanser.

På förhand känns det som att Real har detta i en liten ask. Man imponerade stort i det första mötet och har en fortsatt positiv trend och samtidigt som Atlético en skadedrabbad trupp får Real tillbaka Gareth Bale. Lägg där till att Atlético tappade serieledningen i La Liga efter att ha förlorat mot Almeria i den senaste ligamatchen med 0-2.

Ett bet på Real känns nära till hands i detta möte och ett spel hos William Hill ger ändå relativt höga 2,20 gånger pengarna och ett spel på hemmalaget Atlético 3,20.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 februari, 2014