Copa del Rey: Real Madrid – Atlético Madrid

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I kväll har vi ett mycket intressant Madrid-derby i semifinalen i den spanska cupen, Copa del Rey, mellan Real Madrid och Atlético Madrid. Real har en revansch att utkräva och oddsen från spelbolaget talar för en seger till hemmalaget.

Matchstart: 20:00
TV: Tv4 Sport
Odds (1-X-2): 1,85 – 3,55 – 4,05 (NordicBet)

Atlético Madrid har verkligen tagit ett stort kliv fram denna säsong och efter 4-0 mot Real Sociedad toppar man nu La Liga framför Barcelona och den stora rivalen Real Madrid. Det är den senare som står för motståndet i kvällens match i Copa del Rey och efter förlusten på hemmaplan tidigare i höst har Real revansch att utkräva.

Det är två formstarka lag som möts i kvällens Madridderby. Positivt för Real Madrid är att Christiano Ronaldo får spela, trots utvisningen i den föregående ligamatchen, och utan honom skulle Real vara avsevärt sämre rustat inför kvällens match.

Real Madrid är klar favorit i kvällens heta Madridderby om man kollar på oddsen och NordicBet ger relativt låga 1,85 gånger pengarna för en seger till hemmalaget. Ett spel på gästande Atlético ger hela 4,05 gånger pengarna spelbolaget.

Barcelona – Real Sociedad möts i den andra semifinalen

I kvällens andra semifinal i den spanska cupen möter Barcelona – Real Sociedad och där är det givetvis Barcelona som är klar favorit på hemmaplan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 februari, 2014