Copa del Rey: Valencia – Atlético Madrid

I kväll har vi ett mycket intressant möte i Copa del Rey när Valencia tar emot Atlético Madrid hemma. Kollar man på oddsen är dock Atlético spelbolagens favorit.

Matchstart: 22:00
TV: Tv4 Sport
Odds (1-x-2): 3,30 – 3,40 – 2,10 (betway)

Denna säsong har Atlético Madrid övertygat stort både i La Liga men även i Champions League. I La Liga huserar man i toppen av tabellen och ligger i dagsläget på samma poäng som självaste Barcelona. I Champions League så gick man obesegrade genom gruppen framför både Porto och Zenit, så det kommer att bli en tuff motståndare för hemmalaget Valencia.

Senast lagen möttes var i mitten av december och då vann Atlético, säkert, med klara 3-0. Dock har det hänt mycket i Valencia sedan dessa och hemma på Mestalla kan de överraska. Lägg därtill att Atlético förlorade borta mot Malaga med 0-1 samtidigt som Valencia vann med 2-0 mot Levante i den senaste omgången av La Liga.

Spännande kommer det att bli och kikar man på oddsen så håller bland annat betway gästande Atlético som favorit till oddset 2,10 gånger pengarna. Motsvarande spel på Valcencia som vinnare ger 3,30 gånger pengarna.

Matchstart är klockan 22:00 och matchen kommer att sändas i Tv4 Sport.