Copa del Rey: Valencia – Atlético Madrid

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll har vi ett mycket intressant möte i Copa del Rey när Valencia tar emot Atlético Madrid hemma. Kollar man på oddsen är dock Atlético spelbolagens favorit.

Matchstart: 22:00
TV: Tv4 Sport
Odds (1-x-2): 3,30 – 3,40 – 2,10 (betway)

Denna säsong har Atlético Madrid övertygat stort både i La Liga men även i Champions League. I La Liga huserar man i toppen av tabellen och ligger i dagsläget på samma poäng som självaste Barcelona. I Champions League så gick man obesegrade genom gruppen framför både Porto och Zenit, så det kommer att bli en tuff motståndare för hemmalaget Valencia.

Senast lagen möttes var i mitten av december och då vann Atlético, säkert, med klara 3-0. Dock har det hänt mycket i Valencia sedan dessa och hemma på Mestalla kan de överraska. Lägg därtill att Atlético förlorade borta mot Malaga med 0-1 samtidigt som Valencia vann med 2-0 mot Levante i den senaste omgången av La Liga.

Spännande kommer det att bli och kikar man på oddsen så håller bland annat betway gästande Atlético som favorit till oddset 2,10 gånger pengarna. Motsvarande spel på Valcencia som vinnare ger 3,30 gånger pengarna.

Matchstart är klockan 22:00 och matchen kommer att sändas i Tv4 Sport.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 januari, 2014