Coppa Italia: Milan – Lazio

Ikväll kommer kvartsfinalen mellan Milan och Lazio att spelas i Coppa Italia. Spelbolagen håller hemmalaget Milan som stor favorit, men trots det så kommer det troligen att bli ett jämnt möte med tanke på skadorna i Milans trupp.

Matchstart: 20:45
TV: Tv4 Sport

Lazio har nog fortfarande mardrömmar efter förlusten mot Inter i just Milano. Och nu får de återvända mot ett ytterligare tufft möte i staden, fast denna gång mot Milan. Milan är dock skadeskjutna med anfallaren Pato som saknas på grund av en skada samt att Aquilani, Boateng och Gattuso är skadade sen tidigare. Zlatan Ibrahimovic kommer att vilas i cupmatchen och sammantaget med skadorna så har Lazio en chans att överraska och spelbolagen ger relativt höga odds för en bortavinst till Lazio ikväll där Bet24 ger hela 4.75 vid en vinst. Vilket Mycket spelbart med tanke på att storlagen har en tendens att vackla i cuper där exempelvis Milan åkte ut mot Palermo i cupen 2010/11.

< ?php $bet_obj_array = array(49492); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 januari, 2012