bet365

Crouch drar längsta strået

:ladbrokes-logo:Liverpool startade säsongen väldigt dåligt och låg vid ett tillfälle näst sist. Det pratades om tränarbyte men Roy Hodgson gav inte upp och har nu fått skutan att flyta. Liverpool ligger tvåa i den officiella formguiden inför bortamatchen mot Tottenham på svårspelade White Hart Lane.

Många Liverpool supportrar kommer ihåg Peter Crouch för de 134 tävlingsmatcherna och 41 målen han gjorde för ?Pool? mellan 2005-2008.

Nuförtiden förtrollar han dock Tottenhams supportrar där han har haft en väldigt stor roll i klubbens framgångar den senaste tiden. Blir det han som avgör mot sin gamla klubb?

?2 lag som vill utmana om den åtråvärda 4:e platsen i Premier League möts i denna mycket viktiga matchen. Liverpool ligger 2:a i formtabellen men Spurs senaste skalper talar för sig själv, det är med andra ord två mycket formstarka lag som ställs mot varandra på söndag. Jag tror dock att längst skrattar sist och att Peter Crouch gör matchens sista mål till oddset 7,00 gånger pengarna? Säger Andreas Gillberg, :Ladbrokes: Nordenchef.

Skribent: Johan

Skriven den 28 november, 2010