Czech Hockey Games: Tjeckien mot Sverige

Sveriges sista match i Czech Hockey Games kommer att vara mot värdlandet Tjeckien. Denna turnering, inför ishockey-VM, har varit en besvikelse för svensk del. Tre kronor har inte övertygat och har därmed två förluster efter två matcher. Det är dags att upprätta sin heder och sista matchen inför VM borde ge mer svar än frågor. Tjeckien är dock favoriter i denna match till 1.95 (:nordicbet:, :unibet:) gånger pengarna och ett spel för Tre kronor ger 3.25 (:bwin:, :ladbrokes:).

Ja det är toppen mot botten mellan Sverige och Tjeckien i dagens match i Czech Hockey Games. Föga förvånande är värdlandet Tjeckien favoriter och det är nu dags för Sveriges NHL-spelare att visa lite klass och energi. Hitintills har det gått trögt för de flesta NHL-spelarna, med några få undantag.

Matchen börjar 18:10 och sänds i SVT.

Kolla in de bästa oddsen från spelbolagen för Tjeckien mot Sverige i Czech Hockey Games

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 april, 2011