Dagens matcher i Hockey VM

Igår satte Hockey VM igång på allvar men en mer eller mindre otrolig hockeymatch, tack vare det massiva publikstöd som tyskarna hade. Idag börjar de övriga matcherna och vi har i alla fall en riktigt spännande batalj framför oss.

Kvällens matcher är de mellan Kanada – Italien, Schweiz – Lettland och Finland – Danmark. Matchen som vi bör kunna vänta oss jämnast och bäst spel i är den mellan Schweiz och Lettland. Övriga matcher bör på förhand vara en ganska enkel tippning med vinst för både Kanada och Finland. Oddsen 1,02 och 1,06 är inte mycket att spela på.

Däremot har då Schweiz fått ett ganska intressant hemmaodds som absolut kan vara spelbart i ett kombinationsspel eller liknande. Vi på Odds Online tror i vilket fall på seger för Schweizarna. Är du sugen på att se matcherna så sänds de både på Viasat Hockey och på Viasat on Demand.

Matchodds

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 8 maj, 2010