Dags för Atletico i Madridderby

Helgens absoluta höjdpunkt är förstås Madrid derbyt mellan Atletico och Real. I fjol vann Real båda mötena. Frågan är om Atletico tar sin första seger sedan 1999.

Men vi börjar med fredagskvällens utbud. Hockeyallsvenskan står på programmet och vi tror mycket på segrar för serietvåan Växjö Lakers och AIK. Växjö möter ett Björklöven som inte fått ordning på spelet och AIK kommer revanschsugna mot Almtuna efter förlusterna i småland mot Troja och Nybro. 2,60 hos :betway: på Växjö och 1,70 på AIK hos :expekt: och :centrebet: lockar.

Se upp för Middlesbrough

I Premier League reser Chelsea norrut för möte med ett svårbedömt Middlesbrough. En given tvåa kan tyckas med faktum är att Borough vunnit motsvarande match både 2005 och 2006. Förra säsongen vann dock Chelsea. Dessutom väntar Champions League i veckan för Londonlaget. Kanske kan hemmalaget skrälla igen till oddset 6,50 hos :888sport:.

Tuff uppgift väntar för Kalmar
Hemma i Allsvenskan har Kalmar en tuff uppgift då IFK Göteborg kommer på besök till Fredrikskans. Återstår att se om landslagsuppehållet har fått fart på Kalmar som var tröttkört i de sista omgångarna innan uppehållet. Kryss ligger nära till hands och :eurobet: ger 3,40 på ett sådant spel.

Hett Madridderby
Vi avslutar med helgens höjdpunkt, Atletico Madrid och Real Madrid. Ett derby Real traditionellt brukar vinna, men nu tror vi att Atletico, som har ett bättre lag än på länge, har den hetare viljan och vinner för första gången sedan 1999. :Centrebet: ger dig 3 ggr pengarna på Atletico i Madridderbyt.

Se helgens matcher och odds i Odds Onlines oddsjämförelse