Dags för Bundesliga att dra igång!

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Fotboll

Bundesliga drar igång nu i helgen och blir den första av de stora ligorna att öppna efter corona-uppehållet. Ligan drar igång med en skräll när Dortmund och Schalke möts i ett hett Ruhr-derby.

Ja fotbollen drar igång på allvar när Bundesliga blir den första stora ligan att dra igång. Coronakrisen är dock långt ifrån över och därmed kommer vi sannolikt få vänta till juni månad innan de andra större ligorna också startar igen. Tills dess så får vi nöja oss med tysk fotboll vilket inte är fy skam.

Bundesliga bjuder på en full omgång i helgen. På lördagen är det avspark för de första matcherna i omgång 26, som bland annat bjuder på ett hett Ruhr-derbyt mellan Dortmund och Schalke. Tyvärr kommer alla matcher att spelas utan publik.

För den som är intresserad av mer tysk fotboll så kan vi även tips om att 2. Bundesliga också inleds i helgen. Avspark i de första matcherna i 2. Bundesliga är redan 13:00 på lördag, perfekt för att värma upp inför Bundesliga-starten.

Se Bundesliga live stream

Vill du följa alla action i helgen när Bundesliga är igång så gå då in hos bet365 som sänder alla matcher live stream direkt på deras site. För att se matcherna så behöver du ett konto med riktiga pengar på. Har du inget konto då skapar du ett enkelt samtidigt som du kan inkassera upp till 1250 kr i extra spelkrediter när du skapar ett nytt konto.

Gå till bet365 för att se Bundesliga

Helgens omgång i Bundesliga

(klicka för att se de bästa oddsen)

Lördag 16 maj

15:30 Fortuna Düsseldorf – Paderborn

15:30 Dortmund – Schalke 04

15:30 RB Leipzig – Freiburg

15:30 Hoffenheim – Hertha Berlin

15:30 FC Augsburg – Wolfsburg

18:30 Eintracht Frankfurt – Mönchengladbach

Söndag 17 maj

15:30 FC Köln – FSV Mainz 05

18:00 Union Berlin – Bayern

Måndag 18 maj

20:30 Werder Bremen – Bayer Leverkusen

Bundesliga oddsen hos bet365

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 maj, 2020