Dags för Idol 2010 – Fredagsfinal

Tittarna har under ganska många veckor fått möjligheten att lära känna årets idol-startfält. Tusentals har blivit hundratals som blivit tiotals och när vi äntligen är klara med kvalificeringsmomenten är det alltså 11 tappra själar kvar som slåss för epitetet Vinnare av Idol 2010. Vi kunde tidigare i veckan rapportera om vinnaroddsen som nu börjat komma upp hos spelbolagen. Imorgon är det säsongens första riktiga fredagsfinal och givetvis finns det odds för det.

Det har ganska tydligt blivit klart om vilka som till en början måste anses som favoriter. Jay Smith lever på en otroligt bra och unik röst och kommer knappast få lämna imorgon. Det är också han som har högst odds att få lämna hos :Betway: som valt att betala 32 gånger pengarna. Inte heller Olle Hedberg och Linnéa lär finnas med blad de som hänger löst eftersom tittarna gjort klart att de tycker att de är stora favoriter i varenda undersökning som gjorts i pressen.

Betway väljer att placera hårdrockssjungande Sassa Bodensjö  överst i listan för de som riskerar åka ut. Sassa sjunger bra men är väldigt inriktad mot hårdrock. Temat kommer avgöra hur det går för henne. Även Elin Blom och Andreas Weise ligger högt på listan och det beror troligtvis att :Betway: inte tror att de är tillräckligt breda för att hantera att ett tema väljer vad de skall sjunga.

Vi på Odds Online tror att det blir Minnah och Sassa som kommer hänga löst. Vågar du spela med oss?

Odds för att bli eliminerad under morgondagens fredagsfinal

* Odds från :Betway:

Sassa Bodensjo – 2.75
Elin Blom – 4.00
Andreas Weise – 5.00
Minnah Karlsson – 7.00
Geir Ronning -7.00
Linda Varg -9.00
Alice Hagenbrant – 12.00
Daniel Norberg – 15.00
Olle Hedberg – 20.00
Linnea Henriksson – 25.00
Jay Smith – 32.00

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 7 oktober, 2010