Inför omstarten av NHL

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
NHL

Nu är det dags för omstarta av NHL. I helgen drar ligan åter igen och på schemat står slutspelet med ett play-in. Och oddsen är just nu riktigt höga på vem som kommer att ta hem Stanly Cup-finalen.

NHL är nu äntligen tillbaka efter ett långt uppehåll. Grundserien fick avbrytas mitt i säsongen i våras och kommer inte att tas upp igen. Därmed så återstartas säsongen direkt med slutspelet.

Årets slutspel har dock ett speciellt upplägg. De fyra lagen som toppade respektive Conference kommer att gå direkt till åttondelsfinalerna. Från Western Conference är det St Louis, Colorado, Vegas och Dallas. Och från Eastern Conference är det Boston Bruins, Tampa Bay, Washington Capitals och Philadelphia Flyers.

De andra platserna i åttondelsfinalerna kommer att göras upp mellan lag 5-12 från varje Conference i ett så kallat play-in. Play-in så kommer matcherna att avgöras i bästa av fem. Se nedan för lagen som möts i play-in.

Western Conference Eastern Conference
Edmonton vs Chicago Pittsburgh vs Montreal
Nashville vs Arizona Carolina vs NY Rangers
Vancouver vs Minnesota NY Islanders vs Florida
Calgary vs Winnipeg Toronto vs Columbus

Så följer du slutspelet

Det kommer att vara ett rejält pressat spelschema för att avsluta säsongen så fort som möjligt. Och under play-in så kommer 5-6 matcher att spelas varje dag. Detta innebär att vissa matcher startar så tidigt som 18:00 svensk tid. Matcherna kommer att som tidigare att sändas i Visats kanaler och på Viaplay.

Se spelschemat här >

Vem tar hem Stanley Cup?

Att tippa årets Stanley Cup-vinnare är riktigt knepigt inför årets slutspel, speciellt med tanke på att vi inte vet vilka lag som möts i åttondelsfinalerna och hur vägen för lagen kommer att se ut. Spelbolaget Unibet har dock plockat fram sina toppkandidater i Boston Bruins och Tampa Bay Lightning till relativt hög 7,50 gånger pengarna. Dock kan vi räkna med att oddsen kommer revideras rejält när play-in är avgjort. Så har du en favorit som du tror på så kan det vara värt att betta redan nu.

Vinnare av Stanley Cup 2020

Boston Bruins 7.50
Tampa Bay Lightning 7.50
Vegas Golden Knights 9.00
Colorado Avalanche 10.00
Philadelphia Flyers 11.00
St Louis Blues 11.00
Washington Capitals 11.00
Dallas Stars 16.00
Pittsburgh Penguins 16.00
Edmonton Oilers 24.00
Toronto Maple Leafs 24.00
Carolina Hurricanes 36.00
Nashville Predators 36.00
Vancouver Canucks 36.00
Calgary Flames 38.00
NY Rangers 41.00
Winnipeg Jets 41.00
Minnesota Wild 44.00
NY Islanders 44.00
Columbus Blue Jackets 51.00
Arizona Coyotes 56.00
Chicago Blackhawks 56.00
Florida Panthers 56.00
Montreal Canadiens 81.00
Oddsen är hämtade från Unibet den 30 juli

Här hämtar du oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 juli, 2020