Dags för seger mot Tyskland?

:ladbrokes-logo:Kommer ni ihåg våra två senaste möten mot Tyskland? 24:e juni 2006 17.12: Tyskland har precis gjort 2-0 i VM Kvartsfinalen redan i den tolfte minuten. 16:e augusti 2006 20.53: Tyskland har precis gjort 2-0 i en träningslandskamp redan i den åttonde minuten. Det är milt sagt viktigt att det ?nya landslaget? är på tårna när domaren blåser igång matchen på onsdag.

Tyskland är en större fotbollsnation än Sverige och är favoriter trots att de spelar på bortaplan. 2,20 gånger pengarna får man om man spelar på Tysk vinst medan man får 2,80 gånger pengarna om man spelar på Svensk seger.

Oavgjort spelas till 3,20 gånger pengarna.

?Klarar vi hålla nollan första femton minuterna vinner vi matchen. Och det är på tiden, jag får kalla kårar när jag tänker på Tyska fotbollslandslaget. Jag ser framför mig hur vi blev utskåpade i VM för 4 år sedan. 2-0 efter 12 minuter och en skadeglad domare som flinande visar ut Teddy Lucic redan i den 35:e minuten. Även om det bara är en träningslandskamp så är detta så mycket mer för mig, låt bilden på domaren Carlos Simon försvinna från min näthinna. Kom igen nu Sverige visa vart skåpet ska stå!? Säger Andreas Gillberg, :Ladbrokes: Nordenchef.

Aktuella odds:

Skribent: Johan

Skriven den 17 november, 2010