Dags för Tips-SM 2019

Tips-SM 2019

I helgen är det dags för Tips-SM 2019 att dra igång, årets mest spännande tävling i bettingkretsar med massor fina priser i potten och äran att titulera sig som Sveriges bästa tippare 2019.

Årets Tips-SM står för dörren hos Svenska Spel Sport & Casino. Som alltid kan du spela både för dig själv eller i lag. I potten ligger både kontantpriser på flera hundra tusen samt resor för att se Premier League på plats.

Prispotten på Tips-SM hittar du här

På lördag är det dags

Den första omgången i årets Tips-SM går av stapeln nu på lördag. Så har du ännu inte kommit igång så kan det vara en bra idé att redan börja fundera och samla dina vänner och bekanta.

Här kan du anmäla dig Tips-SM 2019

Så går Tips-SM till

Upplägget är som vanligt. Du ska tippa 64-raderskuponger under de kommande sex veckorna. Därefter kommer dina/era fem bästa kuponger att räknas. De 13 bästa tipparna kommer sedan att göra upp om SM-titeln i en final i Stockholm i december.

Intressanta matcher på lördag

På lördag är det som sagt dags för den första omgången som ska tippas, och som vanligt är spelstopp klockan 15:59. En omgång som är lite speciell med tanke på uppehållet i ligaspelet som varit på grund av EM-kvalet.

Lördagens kupong hittar du här