Kvartsfinalerna i JVM.

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Juniorkronorna lyckades under nyårsnatten svensk tid säkra gruppsegern genom att vinna mot Ryssland på straffar. På så vis gav man sig även det bästa utgångsläget i tisdagsnattens kvartsfinal, som kommer spela mot laget som hamnade på fjärde plats i den andra gruppen – Slovakien. 

Den långa segersviten hölls intakt under hela gruppspelet – och står nu på smått otroliga 44 matcher utan förlust i gruppspelet för Juniorkronorna. Det är dessutom 11 året i rad som Sverige står som gruppsegrare i JVM, en minst sagt imponerande insats.

Det är dags för kvartsfinaler i JVM 2018!

I nattens kvartsfinal är det Slovakien som står för motståndet. Inför turneringen ett relativt borträknat lag i gruppen som också innehöll USA, Kanada och Finland, men som stått för en överraskande insats. Visserligen inte ett lika namnkunnigt lag som exempelvis USA, men visst räckte det för att Slovakien skulle besegra hemnationen under gruppspelet.

I de andra kvartsfinalerna möts USA – Ryssland i en tung match på samma halva av slutspelsträdet. På andra sidan, och alltså de som kan komma att bli motståndet i en eventuell final, hittar vi även Kanada – Schweiz och Tjeckien – Finland.

På vår speltipsavdelning hittar du, förutom våra rekar, även de bästa oddsen på matcherna. Vad sägs till exempel om ett handikappspel på Sverige för 1,78 gånger pengarna hos Unibet?

Läs speltipsen i sin helhet här ->

Skribent: Linnea

Skriven den 2 januari, 2018