Dam-VM: Sverige – USA

Både Sverige och USA är klara för kvartsfinal, men kvällens match kan ändå bjuda på en hel del spänning när dessa starka lag möts. Det handlar ju trots allt om att bli gruppetta. Den titeln är USA favoriter att ta hem, oddsen för vinst till Sverige uppgår till 6.00 hos flera spelbolag.

Båda lagen har spelat bra hittills i dam-VM 2011. Lagen har vunnit sina respektive matcher i gruppen, vilket gör att båda nu har sex poäng. USA har dock gjort fler mål än Sverige, nämligen 5 mål hittills, medan Sverige har gjort 2 mål.

Lagen har tidigare möts 29 gånger, varav tre gånger i FIFA dam-VM. USA har vunnit alla de tre matcherna, ställningen blev 3-2 år 1991, 3-1 år 2003 och 2-0 år 2007.

För Sveriges del är Caroline Seger avstängd och troligen kommer några av spelarna att sparas till kvartsfinalen. Även USA kan komma att spara några spelare i kvällens möte. Om Sverige vinner denna match innebär det förmodligen att laget slipper möta Brasilien i kvartsfinalen.

Om du tror på på seger för Sverige i kväll, sätt en slant hos exempelvis :betsafe: eller :svenskaspel: till oddset 6.00. Tror du på oavgjort sätter :redbet: oddset 3.93 och tror du på vinst för USA, har :titanbet: i skrivande stund bästa oddset, nämligen 1.57.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 6 juli, 2011